Vsi tekmovalci se na dan dogodka, dve uri pred štartom, oglasite v prijavni službi (označeno bo na štartu dogodka) kjer prevzamete številko! V prihodu v cilj prejmete medaljo. Ob 13:30 uri je razglasitev rezultatov, prevzem majčk in nagrad naših sponzorjev.

Prijavite se lahko kot posamezniki in skupine (ekipa moških, žensk ali mešano – cena je na vsakega posameznika v skupini). Poskrolaj malo nižje…

Družine se prijavijo posebaj na mail info@braverun.com

Poskrbljeno je za tuširanje pred hotelom Arena, prav tako je poskrbljeno za garderobo, hrano in pijačo.

V ceno je vključena: štartnina, majčka dogodka, nagrade sponorjev in organizatorja. Prijave so možne tudi na dan dogodka. Vendar vas prosimo, da se prijavite predčasno, si s tem zagotovite nagrade in zmanjšate gnečo pred prijavno službo. Za prijavljene po 23.5.2023 ne zagotavljamo nagrad sponzorjev in organizatorja (majčke,…).

Cenik najdete v obrazcu pod številom udeležencev!

KATEGORIJA

IME IN PRIIMEK

DATUM ROJSTVA

EMAIL

TELEFONSKA ŠTEVILKA

SPOL

MAJICA

ŠTEVILO UDELEŽENCEV

IME EKIPE

ČLANI EKIPE (v vsako vrstico vpišite podatke kot je označeno spodaj)

 Najamem čip (letos nimamo merjenja s čipi)
Seznanjem sem s pogoji sodelovanja
Strinjam se s pravilnikom o zasebnosti.
 Želim prejemati e-novice (do dve sporočili mesečno)

Potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Potrjujem, da sem star/-a več kot 18 let. Če sem mlajši od 18 let tekmujem z dovoljenjem polnoletne osebe (starši/skrbniki). Da se strinjam z navedenimi pogoji sodelovanja. Izjavljam, da tekmujem na podlagi svoje svobodne privolitve in na svojo lastno odgovornost ter da organizator ne prevzema odgovornosti za nastanek morebitne škode, tako posredne kot neposredne, v kateri koli obliki. Zagotavljam, da sem zdrav, znam plavati in sem seznanjem s težavnostjo prireditve. Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi.